Annan

Informationsmöte om nya Ladok för grundutbildningsansvariga och programdirektorer, Solna

2017-04-2613:00 till 14:00 Korallen, Berzelius väg 3, 5trCampus Solna

Du som är grundutbildningsansvarig eller programdirektor på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok onsdagen den 26 april, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.

Under mötet kommer vi berätta mer om införandet på KI, visa relevanta delar i nya systemet och ge möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet är riktat till grundutbildningsansvariga eller programdirektorer, men är öppet för alla intresserade. Ingen föranmälan krävs.

Har du redan börjat rapportera resultat eller signera betyg i nya Ladok:s gränssnitt? 

Då har du redan sett de nya processerna för resultathanteringen men du ges här möjlighet att få en visning av systemet i sin helhet och se den senast utvecklade versionen av systemet. 

Flera målgruppsanpassade informationsmöten under våren

Under våren bjuder vi in till flera informationsmöten för dig som arbetar med utbildningsadministration på KI. Vårens alla informationsmöten om nya Ladok 

Vad är nya Ladok och vilka kommer arbeta i nya systemet?

Alla lärosäten som idag använder Ladok ska byta till ett nytt Ladok-system. I oktober 2017 planeras det nya systemet att införas på KI.  Nya Ladok öppnar upp för nya användare som lärare, examinatorer, handledare och studenter och vi vill därför informera om hur systemet påverkar dina arbetsuppgifter.

För frågor om mötet eller nya Ladok

Hör av dig till Marie Sandström Akram på marie.sandstrom.akram@ki.se eller på 08-524 86398.

Contact person: Marie Sandström Akram
Administration