Annan

Gå med KI i Stockholms EuroPrideparad

This page in English
2018-08-0411:30 Strix, von Eulers väg 4, campus Solna // KungsholmsstrandAnnan

KI at Pride 2017. Photo: Gunnar Ask

KI på Pride 2017. Foto: Gunnar AskKI at Pride 2017. Photo: Gunnar Ask 

Karolinska Institutet stödjer Stockholm EuroPride som äger rum 27 juli – 5 aug 2018. Under Prideveckan kommer regnbågsflaggan att vaja över KI campus i Flemingsberg och i Solna och vi kommer att delta i Prideparaden på lördag den 4 augusti. Paraden startar på Kungsholmstorg kl. 13.00.

Karolinska Institutets deltagande i Pride sker i samarbete med Medicinska Föreningens HBTQ-förening Queerolinska. Tillsammans välkomnar vi alla medarbetare och studenter att delta i Prideparaden!

Förfest på campus Solna. Innan paraden förfestar vi tillsammans med start kl. 11.30 i Strix, von Eulers väg 4, campus Solna. Vi bjuder på lättare förtäring och alkoholfri dryck till registrerade deltagare. T-shirts delas ut till de som är först på plats på förfesten.

Registreringen till förfesten är nu stängd. Har du anmält dig till förfesten, men fått förhinder ber vi att du omgående meddelar detta till oss via e-post till event@ki.se  

Vi ses i paraden! Möt upp KI:s medarbetare och studenter direkt på Kungsholmstorg när paraden börjar kl. 13.00. Vårt startnummer är 113. Mer exakt information om geografisk plats kommer att finnas kring 12-tiden via Facebook-eventet på lördag.

Länkar