NyheterUtbildning

Införande av Canvas på LIME

Publicerat 2018-10-30 08:59. Uppdaterat 2018-11-05 11:06This page in English

Canvas kommer att ersätta dagens plattform som är Ping Pong och den nya lärarplattformen ska börja användas under 2019. För LIME:s del kommer övergången att ske under HT2019.

Samtliga kurser och program ska börja använda den nya lärplattformen under 2019.

Som ett första steg i arbetet har LIME utnämnt Britt-Marie Bernhardson som institutionens ”Canvas Champion”. Britt-Marie kommer vara LIME:s länk till det centrala Canvas projektet och stödja kursledarna i övergången.

Pingpong kommer att finnas kvar (troligtvis minst tom 2020) så programmen kommer att fasa in de nya studenterna från HT2019 i Canvas och avsluta nuvarande studenter i PingPong. Fristående kurser och uppdragsutbildningar hanteras så kursledaren finner det mest lämpligt men vi bör ha sikte inställt på att alla kurser är överförda slutet på 2020.

Den 12 november arrangeras ett lunchmöte (ta med egen lunch) där Maria Kvarnström delger sina erfarenheter med Canvas, praktiska tipps och skillnader mot PingPong!

Inbjudan har skickats ut från LIME UN – hör av er till Lena Björk ifall ni inte har fått den och vill delta!

Last but not least: LIME är först på KI med att ha utsedd en biträdande GUA för uppdragsutbildning – Välkommen Mia von Knorring i den nya rollen!

Canvas Champion på LIME

Britt-Marie Bernhardson