Flemingsberg Science har publicerat två artiklar om Framtidens lab ANA 8

Publicerat 2018-10-29 14:41. Uppdaterat 2018-10-29 14:53This page in English

Det gläder oss att Flemingsberg Science har publicerat två artiklar om Framtidens lab ANA 8 - en artikel om flytten och en om vår Pre-GMP core facility.

Framtidens laboratorium på Alfred Nobels Allé 8 ska ge bättre samverkan över gränserna

Nu pågår inflyttningen i Framtidens laboratorium på Campus Flemingsberg. Här samlar Karolinska Institutet flera institutioner och forskningscentrum i en gemensam huvudbyggnad. Den gemensamma forskningsmiljön ska främja samverkan mellan olika discipliner och områden. Läs hela artikeln här.

Nytt labb ska öka takten på utvecklingen av nya cell- och genterapier

I hjärtat av Framtidens laboratorium finns en helt ny verksamhet för att underlätta utvecklingen av nya cell- och genterapier. Här har ett så kallat pre-GMP-labb byggts upp som ett helt separat labb i labbet. Den nya verksamheten är öppen för såväl företag som akademi. Läs hela artikeln här.