De prisas för nit och redlighet

Publicerat 2018-02-19 13:33. Uppdaterat 2018-02-19 13:40

I år fick 42 medarbetare vid Karolinska Institutet ta emot utmärkelsen ”För nit och redlighet i rikets tjänst”.

Under samma ceremoni den 15 februari delades Karolinska Institutets Silvermedalj 2017 ut till Lars-Olof Wahlund och Eva Mattsson. Medaljen delas ut till personer som gjort särskilt goda insatser till stöd för KI:s verksamhet.

Följande närvarade vid ceremonin och tog emot utmärkelsen Nit och redlighet:

Peter Allebeck, Vinod Diwan, Tomas Ekström, Per Eriksson, Malin Ernberg, Ulla Finati, Anette Fransson, Janos Geringer, Fessehaye Ghebremedhin, Eva Hellsten, Christina Ingvarsson, Monica Isaksson Strand, Ann Langius-Eklöf, Susanne Larsen, Lars-Gunnar Larsson, Marita Larsson, Paul Lichtenstein, Peter Liljeström, Monica Lindh, Niels Lynöe, Shahnaz Matoori, Carina Nihlen, Erik Nilsson, Åsa Nordling, Agneta Olsson, Ann-Mari Richardsson, Eva-Britt Samuelsson, Tina Teljstedt, Helena Törnquist, Eva Wallgren, Marie Weigardh, Peter Zaphiropolos.