Boka resor och hotell vid KI DS

Alla bokningar av resor ska göras via BCD travel. Har du ett KI-inlogg kan du bli upplagd med reseprofil och själv boka resor.

Obs! Innan du bokar din resa läs igenom:

Reseprocessen vid KI DS

Karolinska Institutets resereglemente.

Så bokar du en resa och hotell

1. Fyll i en reseorder

Om du är anställd eller minirapporterad (upplagd i PA-webben), fyll i och skicka din reseorder i PA-webben.

Anknutna/övriga resenärer fyller i blanketten reseorder (.dotx)

Blanketten ska skrivas under/godkännas av betalningsansvarig och därefter lämnas tillsammans med syfte och agenda, till Malin Wirf.

2. Beställ resa/hotell via BCD Travel

Anställda och anknutna med KI-inlogg kan få sin reseprofil upplagd hos BCD Travel och själv göra beställningar. Stäm av att det finns pengar på projektet innan du bokar.

För dig som inte har någon KI-mail eller vill beställa resa/logi åt annan person, kontakta Malin Wirf så får du hjälp med bokningen. Ange alltid vilket projektnummer vid KI DS som ska stå för kostnaden.

Kontakt BCD Travel

Logga på BCD Travel reseportal: https://www.bcdtravel.se/

Telefonnummer för bokning: 08-08-555 128 94.

E-post: ki@bcdtravel.se

Online support

E-post: travelonline@bcdtravel.se

3. Redovisa utläggen efter resan

Efter avslutad tjänsteresa redovisar du dina utlägg i PA-webben där du loggar in med din KI-logg in.  Redovisning av utlägg måste göras inom tre månader efter avslutad tjänsteresa.

Om du inte inte är uppplagd som användare i PA-webben kontaktar du Nina Ringart som hjälper dig.

Skriv ut och skriv under blanketten. Lämna originalkvitton och eventuellt kontoutdrag, som styrker inbetalning/utlägg, tillsammans med utläggsblanketten till Nina Ringart.

Glöm inte att skicka ärendet i PA-webben. Pengarna betalas ut med ordinarie löneutbetalning den 25:e alternativt med extra löneutbetalning runt den 10:e i månaden.

OBS! Ditt bankkonto måste vara kopplat till Swedbank för att du ska få pengarna utbetalade. Har du inte kopplat ditt konto till Swedbank gör du så här

Administratör

Malin Wirf

E-post: malin.wirf@ki.se