Anslagstavlor, informationsskärmar och bokningsskärmar i Framtidens lab ANA 8

Publicerat 2018-04-06 13:10. Uppdaterat 2018-04-09 10:07This page in English

Nedan finns diverse information om de anslagstavlor, informationsskärmar och bokningsskärmar som vi har i Framtidens lab ANA 8.

Anslagstavlor

Vi har nya anslagstavlor som står i hisshallen på plan 7 och 8. Tanken med dem är att annonsera exempelvis tips på externa konferenser eller annat som vi inte kommer lägga upp på informationsskärmarna. Med andra ord lämnar vi våra andra väggar ”annonsfria” från och med nu.

 

Informationsskärmar

Vi arbetar för fullt med att få igång informationsskärmarna på plan 6, 7, 8 och 9. När det är klart kommer vi på dessa skärmar att annonsera händelser relaterade till oss som sitter i ANA 8; interna seminarier, disputationer, möten, information från fastighetsavdelningen/centrala KI och liknande.

På vår webbplats för Framtidens lab ANA 8 under ”Kommunikation” hittar du information om var det finns/kommer att finnas skärmar samt hur du gör för att publicera. https://ki.se/medarbetare/kommunikation-ana-8

Bokningsskärmar

Bokningsskärmarna utanför mötesrummen i ANA 8 är nu igång. Skärmen ”pratar” med outlook kalendern för respektive rum. 

Du kan boka möten:

  • via outlook som vanligt
  • spontant på skärmen (bokar du på skärmen så syns inte ditt namn i bokningen i dagsläget).

Vi kommer inom kort att lägga en enkel lathund för bokningsskärmarna i mötesrummen tillsammans med lite enklare tips om hur vi håller ordning i våra mötesrum.