Annonskanaler

Publicerat 2019-02-07 09:57. Uppdaterat 2019-02-07 10:02

Researchgate

Efter förhandlingar med Researchgate har priset per annons förhandlats ned från 399 Euro till 299,25 Euro. Annonsering sker som vanligt via Varbi där det även finns en enkel instruktion för annonsering och internfakturering.

Naturejobs

Fr.o.m. den 1 mars sker en uppgradering till Enhanced jobs bara genom att klicka på publicera i Varbi. Det tillkommer alltså inte längre några extra kostnader eller separata fakturor för att få Enhanced jobs.

Indeed

Ett samarbete har inletts med Indeed som är en av värdens största sökmotorer för platsannonser. Vi kommer under hela 2019 att ”pinna” många av KI:s annonser hos Indeed för att de ska få bättre synlighet och flera klick.

Indeed kommer också att sätta cookies på flera av våra annonser för att samla in data kring hur kandidater klickar och sedan styra kandidaterna till vår hemsida. Om ni inte vill ha en specifik annons ”pinnad”, hör av er till Lotta Fylking så ser hon till att den inte blir extra exponerad.

Tanken är att flödet ska utvärderas efter ett år för att jämföra hur många fler sökande vi fått till tjänsterna pga. de pinnade annonserna.

Alla annonser kommer inte att pinnas utan det kommer att ske slumpmässigt under första året. Detta kommer ge en bra överblick över hur trafiken går till vår hemsida.

Kontaktperson:

HR-specialist

Lotta Fylking

Telefon: 08-524 867 43
Enhet: Kompetensförsörjningsenheten
E-post: lotta.fylking@ki.se