Utbildningskongress 2018 – On the Horizon of Health Professions Education.

Publicerat 2018-02-07 10:13. Uppdaterat 2018-02-13 11:13
Educational Congress 2018

Är du nyfiken på vad som händer inom hälso- och sjukvårdsutbildningar både globalt och lokalt? Vill du presentera det du arbetar med och/eller nätverka med andra intresserade?

Karolinska Institutets Utbildningskongress 2018 – On the Horizon of Health Professions Education.

Den 15-16 mars arrangeras Karolinska Institutets utbildningskongress. Huvudfokus för kongressen är medicinsk pedagogisk forskning och internationalisering av utbildning. På kongressen medverkar internationellt framstående forskare inom medicinsk pedagogik och internationalisering av utbildning:

- Brian Hodges, University of Toronto, Kanada, talar under rubriken Educating Health Professionals in the 21st Century: What Will We Need Humans For?

- Betty Leask, La Trobe University, Australien, kommer att diskutera varför universiteten bör internationalisera utbildningen; ‘Why should we bother?’ ‘What is it?’ ‘How do we do it?’, and ‘Who needs to be involved?

- Agneta Bladh, regeringens särskilda utredare av internationaliseringsutredningen, presenterar utredningens förslag till ny nationell strategi för internationalisering av universitet och högskolor i Sverige.

Abstract inlämning KIEdCon
Har du ett pedagogiskt projekt eller forskning välkomnar vi ditt deltagande i programmet. Mer information hittar du HÄR

Vi vill tillsammans med er och våra inbjudna experters hjälp se runt hörnet på våra möjligheter och utmaningar med att utbilda framtidens medarbetare inom hälso- och sjukvården.

Mer information och länk till anmälan hittar du på kongressens webbplats.

Datum: 15-16 mars
Sista datum för abstracts: 11 februari
Sista datum för registrering: 22 februari

För att ta del av det som händer före kongressen och ha möjlighet att lyfta vissa frågor välkomnar vi dig även att kika in på vår Facebooksida. Där kommer vi kontinuerligt uppdatera med information och material.

Vi ser fram emot din medverkan!

KonferensLärandeLärarePedagogik