Träning på Novum gymmet för LabMed anställda

This page in English

KI-anställda med rätt till Friskvårdsbidrag* har nu möjligheten att träna på Novum gymmet. Kostnad: 900 SEK/person (helår) eller 500 kr SEK/person (halvår). För de som saknar giltigt passerkort tillkommer 550 SEK i kortavgift. Se vidare instruktioner nedan.

OBS! Det här är instruktioner för personal på institutionen för laboratoriemedicin

Hur får jag access?

1. Tjänstgöringsintyg
    Kontakta institutionens HR och be om ett tjänstgöringsintyg.

2. Om din gymbadge har gått ut behöver du skaffa ett nytt.
    Har du ett giltigt kort kan du gå direkt till steg 3. En ny gymbadge bekostas av dig och dras från ditt friskvårdsbidrag (550 kr).

• Skicka ett mail till avdelningsadministratören
      Skicka ett mail till din avdelningsadministratör och skriv att du vill ha en ny gymbadge. Viktigt! Projektnummer måste anges i mailet (projektnummer där din lön dras, H5XXXXXXXX). Prata med din avdelningsadministratör om du behöver hjälp. ZZ-referens behövs inte. OBS! Avdelningsadministratören informerar HR om att registrera uttag av friskvårdsbidrag.

• Ärendenummer
      Avdelningsadministratören skickar in beställningen till sjukhuset och du får ett mail med ett ärendenummer.

• Säkerhetsutbildning
      Nu måste du genomgå den obligatoriska säkerhetsutbildningen. Klicka här!

• Boka tid för fotografering
      När utbildningen är klar - boka tid för fotografering (ange ditt ärendenummer) hos säkerhetsavdelningen (C1:63). Öppettider: måndag-torsdag kl. 08.00-12.00 och kl. 13.00-16.00, fredagar 08.00-12.00 och kl. 13.00-15.30. Lunchstängt kl. 12.00-13.00 varje dag. Det går också att komma på drop-in, då behöver man vara där senast 15 min innan lunch  och stängning. Obs! Glöm inte ta med ID-kort (körkort eller motsvarande)!
  3. Betala
    Betala in 900 SEK (helår) eller 500 (halvår) till sjukhusets bankgironummer 5007-6322.

På inbetalningen skall framgå:
    - Namn och personnummer
    - Datum
    - Beskrivning ” KI gymkort Novum”
    - Sjukhusets ref: 11233

4. Skriv ut betalningsbekräftelse/kontoutdrag

5. Få access
    Ta med 1) tjänstgöringsintyg, 2) gymbadge och 3) betalningsbekräftelse till Novum gym för inloggning följande tider: måndagar 12.00-14.00 och onsdagar 08.00-10.00.

*) Anställningsavtal på minst sex månader och med en lägsta anställningsgrad om 20%

Om du har frågor om gymmet, kontakta Ulrika Åhlund-Vågesjö.

Om du har frågor om instruktionerna eller betalning, kontakta: Jenny Degerholm Langsmo eller Christina Sandström