Nätverksträff i Medicinsk Vetenskap för sjuksköterskeprogrammet 11-12 juni, 2018

Nu är det dags för vår årliga nationella nätverksträff för de medicinska ämnena i sjuksköterskeprogrammet. Syftet med nätverksträffen är att diskutera vad som bör ingå i programmet vad gäller det medicinska området så att vi kan säkerställa en likvärdig kompetens oberoende av lärosäte samt att utbyta erfarenheter.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret. Anmälan är endast är giltig efter att deltagaravgiften är betald enligt instruktion nedan.

Kostnad & betalning

Avgiften för konferensen är 600 kr per person. Då ingår middag på kvällen och lunch dag 2. Betala in på bankgiro nummer 5310-6654 och märk betalningen med " H551000181 samt för- och efternamn" senast 25 maj, 2018.

Läs vårt spännande program här!

Boende

För att underlätta har vi kontaktat några hotell som erbjuder förmånligt pris och ligger nära pendeltågstationen i Älvsjö. Från Älvsjö tar det bara 10 minuter till Campus Flemingsberg. Därefter 7 min promenad till konferenslokalen - se vägbeskrivning.

Hotell Älvsjö

Johan Skyttesväg 190, Box 3, 125 21 Älvsjö

100:- i rabatt per rum, ange ”Karolinska Institutet” vid bokningen.

Du kan boka och se priser här: http://www.hotellalvsjo.se/boka.html, ringa 08-727 53 00 eller maila info@hotellalvsjo.se

Scandic Talk Hotel

Tidigare Rica Talk Hotel, Mässvägen 2 vid Stockholmsmässan i Älvsjö i södra Stockholm.

Erbjudna rumspriserna för den 11 juni 2018 :

• Enkelrum 1433 sek/rum och natt
  • Dubbelrum 1633 sek/rum och natt

Vid bokning kontakta Scandic Talk Hotell via mail: meeting.talk@scandichotels.com eller telefon 08-517 268 10 och ange bokningskoden ”46497597”. Finns det rum tillgängligt kan det bokas till specialpris.

Best Western Royal Star Hotel

Mässvägen 1, 125 30 Stockholm/Älvsjö

• Enkelrum: 1495:- (1860:-)
  • Dubbelrum:1695:-/ 2 personer

Inklusive frukost samt fri bilparkering. Viktigt! Ange "konferens Karolinska Institutet".

Boka via www.royalstarhotel.se eller 08-99 02 20.

Lokal

Karolinska Institutet, Campus Flemingsberg, Huddinge

Alfred Nobels Allé 23, sal: Hörsal H3Blå (Zanderska huset) - Se vägbeskrivning från pendeltåget

Tåg och buss

Du kan åka både buss och pendeltåg till Campus Flemingsberg beroende på vart du åker ifrån. Vissa SJ-tåg stannar på Flemingsbergs station.

Färdväg Stockholm Central - Flemingsberg station (pendeltåg). Därefter 7 min promenad till konferenslokalen - se vägbeskrivning.

Tåg- och bussbiljetter

På SL:s hemsida kan du läsa hur du köper biljetter och till vilket pris. Klicka här för mer information.

Universitetsadjunkt

Anna Wiik