Annan

Gå med KI i Stockholms Prideparad

This page in English
2017-08-0511:00 KungsholmsstrandAnnan

Karolinska Institutet stödjer Stockholm Pride som äger rum 31 juli – 6 aug 2017. Under Prideveckan kommer regnbågsflaggan att vaja över KI campus i Flemingsberg och i Solna och vi kommer att delta i Prideparaden på lördag den 5 augusti. Paraden startar på Kungsholmstorg kl. 13.00.

Karolinska Institutets deltagande i Pride sker i samarbete med Medicinska Föreningens HBTQ-förening Queerolinska. Tillsammans välkomnar vi alla medarbetare och studenter att delta i Prideparaden!

Förfest på campus Solna. Innan paraden förfestar vi tillsammans med start kl. 11.00 i Aula Medicas foajé på campus Solna. Vi bjuder på lättare förtäring, alkoholfri dryck samt en plommonfärgad t-shirt med KI:s och Queerolinskas logotyper registrerade deltagare. Registreringen till förfesten är nu stängd. Har du anmält dig till förfesten, men fått förhinder ber vi att du omgående meddelar detta till oss via e-post till info@ki.se!

Vi ses i paraden! Möt upp KI:s medarbetare och studenter direkt på Kungsholmstorg när paraden börjar kl. 13.00. Vårt startnummer är 49.

Länkar