Annan

Gå med KI & Queerolinska i Pride-paraden!

2015-08-0113:00 till 18:00 Hornsgatan. Mötesplats korsningen Hornsgatan/RosenlundsgatanAnnan

Alla KI:s medarbetare och studenter är varmt välkomna till korsningen Hornsgatan/Rosenlundsgatan på lördag den 1 augusti kl 12.30 och ta plats i Pride-tåget. Vi har plats # 100 i paradordningen. Kl 13 går startskottet för paraden men den brukar bli försenad så utrusta dig med tålamod. Under tiden kan du passa på att klä dig i snygg KI-t-shirt, provvifta med prideflagga, ta på dig pins, måla dig med regnbågskritor eller bara njuta av feststämningen och musiken. Vi går genom stan - den som vill kan ansluta längs med paradvägen Vi avslutar med en picknick som KI arrangerar i Humlegården.

Vill du ha din t-shirt i förväg? Kom till Aula Medica, Nobels väg 6 och fråga i receptionen. Frågor? camilla.magnusson@ki.se

 

Karolinska Institutet deltar i Stockholm Pride 2015. Under hela veckan kommer regnbågsflaggan vaja på campus och vi kommer att vara en del av Pride-paraden lördagen den 1 augusti tillsammans med Medicinska Föreningens HBTQ-sektion Queerolinska.

Tillsammans välkomnar vi alla medarbetare och studenter som vill delta. 

Anmäl gärna ditt deltagande via Queerolinskas Facebook event eller skicka e-post till queerolinska@medicinskaforeningen.se.

Mer info om paraden på stockholmpride.org.