Skip to main content

Jubileumssymposium 14 juni 2014

Logopedutbildning i Sverige firar 50 år!

PROGRAM

Den 14 juni 2014 arrangerar Enheten för logopedi vid Karolinska Institutet ett vetenskapligt symposium för att fira att det är 50 år sedan den första logopedutbildningen i Sverige startade. Symposiet kommer att äga rum i Aula Medica, Karolinska Institutet i Solna.

Inbjuden talare är professor Christine Dollaghan från University of Texas at Dallas som håller en huvudföreläsning med titeln:”Evidence-based practice in speech and language pathology: How far have we come and how much farther do we need to go?”

Programmet omfattar också presentationer av inbjudna välrenommerade svenska forskare/logopeder om aktuell forskning inom olika logopediska områden följt av paneldiskussioner gällande betydelse, nytta och tillförlitlighet.

Anmälningstiden förlängd till 14 maj!

På kvällen den 14 juni 2014 fortsätter högtidligheterna med en 50-årsbankett i Stockholms stadshus (jubileumsbankett kostar 1150 inkl moms vilket omfattar trerätters middag och dryckespaket).

Anmälningstiden till jubileumsbanketten är också förlängd till 14 maj – välkommen att också anmäla en medföljande banketten som kommer bli ett unikt tillfälle att i junikvällen få njuta av en festmåltid i Gyllene salen i Stockholms stadshus med vänner och kollegor.

Symposiet arrangeras direkt efter den 15:e ICPLA konferensen som äger rum i Stockholm (på Karolinska Institutet) den 11-13 juni, 2014.

Välkomna!
Jubileumskommittéen, Enheten för logopedi, Karolinska Institutet

Anmälan

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom informationen nedan innan du anmäler dig. Observera att anmälan är bindande, både till symposiet och till jubileumsbanketten.

Anmälan är nu stängd. För frågor om din anmälan, kontakta jubileumssymposium2014@slu.se

Deltagaravgift Anmälan senast 30 april
Exklusive moms Inklusive moms
Deltagare 400 500
Student 160 200

Priset inkluderar: Deltagarmaterial, lunch och fika enligt programmet. Priserna är exkl. moms.

Ange logopedkurs och utbildningsort på anmälningsformuläret.

Jubileumsbankett i Gyllene salen, Stockholms stadshus den 14 juni kostar (pris 1027 ex moms, 1150 kr ink moms) omfattar en trerätters middag samt dryckespaket.

Betalning

Deltagaravgiften och avgiften för jubileumsbanketten betalas med kreditkort eller faktureras.

Om du väljer att betala med faktura kommer en administrativ avgift om 100 kr + moms att tas ut. Fakturan skickas med post i samband med bekräftelsen. Om din faktureringsadress är en annan än den adress du angivit för kontakt, ber att du under betalfliken på anmälningsformuläret fyller i den korrekta faktureringsadressen och ev. markering/referens/kostnadsställe.

Bekräftelse på anmälan

Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post inom en vecka efter att du anmält dig.

Byte av deltagare

Byte av deltagare kan ske när som helst till en kostnad av 250 kr. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post: jubileumssymposium2014@slu.se

Avbokning

Deltagaranmälan är bindande. Avbokning av middag kan göras fram till 30 april, då kommer en avbokningsavgift om 500 kr att tas ut. Avbokning görs skriftligt till konferenssekretariatet, gärna per e-post: jubileumssymposium2014@slu.se. Om du redan betalat din faktura återbetalas den fakturerade middagsavgiften minus 500 kr. Vid avbokning efter den 30 april sker ingen återbetalning eller reducering av middagskostnaden.

Hotell

Hotellrum finns förbokat på nedanstående hotell. Du bokar logi genom att kontakta hotellet direkt, och uppge den kod som finns angiven vid respektive hotell nedan. Priserna gäller per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Boka senast 10 april för att garanteras ett hotellrum samt nedanstående priser.

Observera att logikostnaden ej är inkluderad i deltagaravgiften. Du betalar direkt till hotellet med kreditkort eller kontant.

Avbokning av logi

Behöver du avboka ditt hotellrum gör du detta direkt till hotellet. Se kontaktuppgifter nedan. För avbokningsregler, kontakta hotellet direkt.

Priser och tillgänglighet endast via bokning med koden som anges vid respektive hotell Priser
Elite Palace Hotel. KOD: 1698921
Bokas via telefon 08-559 01740 alt. email
Reservation.Palace@elite.se
Stockholm.Groups@elite.se
Enkelrum: 1750 kr
First Hotel Norrtull. KOD 122798
Bokas via telefon 08-300 350 alt. email
gruppbokning@hotelnorrtull.se
Enkelrum: 1570 kr
Scandic Norra Bantorget. KOD BAKA090614
Bokas via telefon 08-517 51700 alt via
www.scandichotels.com
Enkelrum: 2190 kr
Enkel superior: 2590 kr
Twin superior: 2590 kr

För vandrarhem och budgetalternativ på logi (500-1000kr/natt), klicka här!

Kontakt avseende anmälan

Telefonnummer: 018-67 15 27
Epost: jubileumssymposium2014@slu.se