Audionom20jubileum2015

Den 9 oktober firar Audionomprogrammet på Karolinska Institutet 20 år! Det var alltså 20 år sedan de första studenterna antogs till det treåriga programmet! Sedan dess har ungefär 150 studenter tagit audionomexamen från Karolinska Institutet.

Vi vill fira detta med ett spännande program på Nobel Forum tillsammans med nya och gamla studenter, lärare, handledare och kollegor runt om i Sverige och utomlands! Boka dagen redan idag och följ oss på hemsidan för kontinuerligt uppdaterad information!

Välkommen!


Anmälan

ANMÄL DIG VIA DENNA LÄNK!

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom informationen nedan innan du anmäler dig. Observera att anmälan är kostnadsfri och bindande.
I anmälan ingår för- och eftermiddagskaffe, enkel lunch och deltagarmaterial. Middagen tillkommer till en kostnad av 450 kr (inkl. moms) per person. Anmälan till middagen görs i anmälningsformuläret. Sista dag för anmälan är 25/9.

Betalning
Middagsavgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Om du väljer att betala med faktura kommer en administrativ avgift om 100 kr + moms att tas ut. Fakturan skickas med post i samband med bekräftelsen.
Om din faktureringsadress är en annan än den adress du angivit för kontakt, ber att du under betalfliken på anmälningsformuläret fyller i den korrekta faktureringsadressen och ev. markering/referens/kostnadsställe.

Bekräftelse på anmälan
Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post inom en vecka efter att du anmält dig.

Byte av deltagare
Byte av deltagare kan ske när som helst till en kostnad av 250 kr. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post: audionom20ar@ki.se  

Avbokning
Avbokning görs skriftligt till konferenssekretariatet, gärna per e-post: audionom20ar@ki.se Avbokning kan göras fram till den 25/9 och ev. bokad middag återbetalas då.
Vid avbokning efter den 25/9 faktureras du en avbokningsavgift om 500 kr (exkl. moms) och ingen återbetalning sker av ev. betald middag.”

Program

AUDIONOMPROGRAMMET 20 ÅR

Den 9 oktober 2015 firar audionomprogrammet vid Karolinska Institutet 20 år. Sedan 1995 har vi utbildat och examinerat cirka 150 audionomer och vi uppmärksammar detta genom ett symposium i dåtid, nutid och framtid. Symposiet kommer att äga rum i Nobel Forum, Nobels väg 1, Karolinska Institutet, Solna.

Inbjuden talare är professor James Hall III, USA som bland annat kommer att prata om hur men arbetar evidensbaserat.

Professor emeritus Ulf Rosenhall bjuder på en historisk sammanfattning av den Svenska hörselvården. Dessutom kommer forskare från enheten för audionomi att presentera sin aktuella forskning. Programmets lärare kommer att presentera programmets visioner.

Moderator för dagen: Dan Hasson

  Program  
8.30-9.30 Registrering, kaffe  
9.30 Symposiet öppnas Professor Li Felländer-Tsai, Prefekt CLINTEC
  Programdirektorer genom åren Henrik Hansson
Britta Hammarberg
Elisabeth Nilsson-Jobs
Ann-Christin Johnson
Åsa Skjönsberg
  Audiologi genom tiderna Ulf Rosenhall
  Underhållning  
11.30-13.00 LUNCH  
  Best practice in audiology
How to maintain best practice in audiology
Update on diagnostic and speech
audiometry
James Hall III
  Underhållning  
  Forskning vid enheten Anna Magnusson
Ann-Christin Johnson
Pernilla Videhult Pierre
Per Muhr
15.15-15.45 Kaffe  
  Audionomprogrammets nutid och framtid Helene Bergström
Annica Hagerman Sirelius
Jeannette Hägerström
17.00 Middag för anmälda  

 

Audionomprogrammet