"Vi lär oss att bemöta våra patienter efter deras behov och förbereds på så vis inför arbetslivet"

Soraya Hosseini, student på Tandläkarprogrammet:

På Tandläkarprogrammet kommer man i kontakt med patienter redan termin fyra. Den teoretiska grunden inför alla moment går hand i hand med praktiska övningar under hela utbildningen. På så vis knyter vi samman våra kunskaper för att sedan kunna tillämpa dem på egna patienter på studentkliniken.

Det är ett högt tempo under utbildningens gång vilket kan kännas lite väl påtagligt ibland, men samtidigt är det otroligt roligt att se sig själv utvecklas så snabbt. Nu är jag inne på min sjunde termin och träffar patienter cirka tre gånger per vecka. Vi lär oss att bemöta våra patienter efter deras behov och förbereds på så vis inför arbetslivet. Tandläkarprogrammet erbjuder en kombination av avancerad teori och praktiskt arbete vilket passar mig utmärkt. Kort sagt är utbildningen något som jag varmt kan rekommendera. Det är ett spännande och utmanande yrke men framför allt är det roligt. Jag hoppas och tror att det kommer att vara ett livslångt lärande!

StudentTandläkarprogrammet