Varje person är ett nytt blad

Pernilla Teuchler, student på sjuksköterskeprogrammet berättar:

Hela mitt liv har jag velat arbeta med människor. Från mitt tidigare arbete som undersköterska kändes det som ett naturligt steg att gå vidare och utbilda mig till sjuksköterska. Min erfarenhet inom vården har lärt mig att man aldrig blir fullärd, att man ska se varje person som ett nytt blad och inte bara göra något av gammal vana. Vetskapen om detta, samt mitt intresse för yrket, gör att jag känner att jag hamnat rätt i mitt val.

Det bästa med KI är att de olika medicinska inriktningarna gör det möjligt att samarbeta över yrkesgränserna. Det är något inte alla högskolor kan erbjuda. Eftersom utbildningen baseras på en vetenskaplig grund kan man känna sig trygg i den kunskap som man får. Dessutom är samhörigheten mellan studenterna ett stort plus, man vet att alla har samma gnista.

SjuksköterskeprogrammetStudent