Universitetsbiblioteket i Solna inför meröppet från 30 oktober

Publicerat 2017-10-13 15:35. Uppdaterat 2017-10-13 15:38

Meröppet betyder att man kan komma in i biblioteket med sitt KI-kort (+ PIN-kod) även utanför ordinarie öppettider (observera att du som är anställd behöver aktivera ditt kort om du inte jobbar i BZ-laboratoriet).

Efter ordinarie öppettider finns det inte någon bibliotekspersonal på plats, men säkerhetsvakter kommer att finnas på campus som vanligt, och kan alltid nås på telefon (som finns skyltat i bibliotekslokalen). Säkerhetsvakterna kan dock inte hjälpa till med biblioteksärenden.

Meröppet betyder att bibliotekslokalerna är öppna som resten av KI:s lokaler i Solna (alla dagar 7-22 med undantag av röda helgdagar då det är stängt). Med KI-kort får du stanna till kl 23.

Detta är ett led att utöka studenter och anställdas tillgång till bibliotekslokaler och böcker även på kvällar och helger.

Läs mer om hur det fungerar på bibliotekets webbplats