Tre frågor till en internationell handläggare

De internationella handläggarna vid KI arbetar för att underlätta för dig som KI-student att komma iväg på utbytesstudier under din utbildning. Varje utbildningsprogram har sin egen internationella handläggare, du hittar deras kontaktuppgifter nedan.

Vad betyder utbytesstudier?

Utbytesstudier innebär att du under din studietid vid KI läser en del av din utbildning utomlands, vid något av våra partneruniversitet. Utbytesstudierna tillgodoräknas i ditt program när du kommer hem, och du fortsätter sedan dina studier i Sverige tillsammans med din klass.

Vilka är fördelarna med att åka på utbyte?

Det finns många fördelar med utbytesstudier. För att nämna några så kommer du få nya perspektiv och erfarenheter som är bra inför din framtida karriär. Du kommer att förbättra dina språkkunskaper, träffa många nya människor och jag är säker på att du kommer ha väldigt roligt när du är utomlands.

Var hittar jag mer information om hur man söker utbytesstudier?

All information om vilka partneruniversitet KI har utbytesavtal med, läsa tidigare utbytesstudenters reseberättelser, ansökningsprocessen osv. finns på KIs hemsida och också på din programwebb.

InternationelltStudentUtbyte