Rabi Aho, examen från tandläkarprogrammet 2015

Du känner verkligen att du hjälper andra människor.

Examen från Tandläkarprogrammet 2015Det bästa med jobbet som tandläkare att du känner verkligen att du hjälper andra människor. Man är personen som tar bort smärtor, infektioner, man hjälper människor att skratta och kunna äta igen. Patienterna har ett stort förtroende för dig och det är underbart att kunna omhänderta dem och få dem att må bättre.

Jag är en mycket stolt student från Karolinska Institutet och jag tycker att KI är ett fenomenalt universitet med stark anknytning till forskningsvärlden, högutvecklad klinik och många fantastiska lärare. Gång på gång har jag träffat och pratat med utbytesstudenter som bara älskar vårt universitet och tycker det är så fantastiskt med all materialtillgång, kompetenta lärare, högteknologisk utrustning och forskningsmöjligheter.

Tandläkarprogrammet