Meröppet på biblioteket – snart även på biblioteket i Flemingsberg

Publicerat 2018-01-11 16:05. Uppdaterat 2018-01-12 09:43

Från 29 januari kommer unviersitetsbiblioteket i Flemingsberg att införa meröppet. Meröppet betyder att studenter och anställda vid KI kan använda biblioteket även på kvällar och helger.

Redan den 30 oktober infördes meröppet på biblioteket i Solna, vilket har gett mycket positivt gensvar och många studenter använder biblioteket före och efter de ordinarie öppettiderna.

Vad är meröppet?

Meröppet betyder att man kan komma in i biblioteket med sitt KI-kort (+ kod) även utanför ordinarie öppettider. All information om hur det fungerar i Solna och kommer att fungera i Flemingsberg hittar du på sidan Meröppet på biblioteket.

Flemingsberg kommer ha meröppet som resten av campus, vilket är måndag-fredag 7-22 och lördag-söndag 11-17. Campus Flemingsberg har helt stängt på röda helgdagar.

Vad händer den 29 januari?

Från och med  29 januari ändras Flemingsbergs biblioteks ordinarie öppettider. Biblioteket kommer ha öppet 8.30-17 på vardagar med ordinarie personal, förutom på måndagar då biblioteket kommer ha öppet 8.30-19, så att det finns möjlighet till personlig hjälp även efter kontorstid.

Utanför ordinarie öppettider behöver du alltså ditt KI-kort för att komma in i entrédörren, som finns vid den ordinarie entrén till biblioteket.

Mer information finns på bibliotekets webbplats

StudentStudentföreningStudentservice