Annan

Science Dinner Premiär

2015-11-1018:00 Open Lab, Open Café, Valhallavägen 79, ingång från kortsidan av Drottning Kristinas väg 2Annan

Det nalkas premiär för Science Dinner, en middag där du får smaka på, och lära om mötet mellan vardagsmat och forskning. Det kommer att ställas till med 3-rätters och mingel på
Open Café. Tema för denna kväll kommer vara "Konsten att balansera syra och chillihetta i en ceviche".

Johan Lundström, ledare av en forskningsgrupp på Karoliska Institutet, kommer att berätta om hur smak- och doftupplevelser uppfattas av hjärnan och hur det påverkar oss. Johan är en framstående forskare inom ämnet och har mottagit flera vetenskapliga priser, till och med blivit utnämnd till en Wallenberg Fellow för sin forskning.

Du kommer också att få höra på flerfaldigt prisbelönade kocken och krögaren Henrik Norström från Lux Restauranger, han tog silver på kock-VM Bocuse d'Or 2001. 

Henrik avslöjar knepen för att lyckas med kvällens rätter i hemmaköket. Matjournalisten Per Styregård kommer att vara samtalsledare under kvällen på Open Café.

Bord bokar du via emma@opencafe.se eller på telefon 08-501 216 50. Priset för kvällens meny är 495 kronor.
Det är begränsat antal platser, så anmäl dig snart!

Vad? Middag och mingel
När? Nov 10, 2015, 18:00
Var? Open Café, Valhallavägen 79, ingång från kortsidanav Drottning Kristinas väg 2.

About Openlab

Openlab is a creative centre that provides opportunities for finding solutions to challenges in society. In cooperation with our partners and other actors, we create proposals for innovative solutions for the Stockholm region. We do this across the lines between different disciplines and professions.

Samarrangörer:

Länkar