Annan

Så lyckas du på anställningsintervjun

2016-04-2812:00 to 13:00 Torget, ANA 8 BiblioteketCampus HuddingeKarriärservice

Ska du någon gång byta jobb? I så fall kommer du att gå på en anställningsintervju.

Hur förbereder du dig bäst? Vad är det för saker du ska förvänta dig och tänka på? Vad säger egentligen forskningen om rekryteringsintervjuer och hur fungerar personlighetstester? 

På detta lunchseminarium får du ta del av enkla tips & trix och en hel del lite krångligare fakta. I slutändan handlar det om hur du själv får störst nytta av en intervju.

Anna Rennermalm är rekryteringskonsult med inriktning på naturvetare. Hon har doktorerat inom klinisk bakteriologi på Karolinska Institutet. Under doktorandtiden var hon med i KIs rekryteringsutskott. Hon har tidigare arbetat på KI Karriärservice & enheten för rekrytering samt hos sveriges största rekryteringsföretag inom livsvetenskaper. Idag driver hon sitt eget företag, Dustgoat, och är mycket skeptisk mot flummerier och pseudovetenskap!

Individuella intervjuer

Deltagarna på seminariet kommer bli erbjudna möjligheten att väljas ut för individuella intervjuer med olika rekryteringsspecialister. Intervjuerna äger rum den 11 maj i Solna och den 17 maj i Huddinge och leds av Anna Rennermalm, HR-specialist Maria Morin, Talent Sourcer Specialist Tina Persson samt Intervjuspecialist Mary-Rose Hoja. Mer information om intervjuträningen kommer att skickas till deltagarna efter seminariet.

Lunchmackor serveras från 11.30. Välkommen till seminariet!

Registrering

Contact person: Kerstin Beckenius
Karriär