”Jag har haft så många givande diskussioner och fått så bra svar på mina frågor under utbildningens gång”

Emmeli Bryant-Meisner, student på Fysioterapeutprogrammet.

– Jag ville läsa ett ämne som var nytt för mig. Jag ärEmmeli Bryant-Meisner, Fysioterapeutprogrammet
dansare från början och har inte pluggat så mycket teoretiskt så Fysioterapeutprogrammet kändes utmanande och intressant. På grund av min bakgrund är jag intresserad av kroppen och hur man kan arbeta med den på olika sätt för att må bättre eller bli av med smärtor. Jag kände också att jag ville arbeta med människor och hjälpa dem att lyssna på och förstå kroppen. På Fysioterapeutprogrammet lär vi oss allt ifrån hur vi fungerar på cellnivå till hur man sätter ihop ett gympapass eller tränar andning efter operation. Det är en stor bredd på det vi lär oss men med fokus på kroppen, sinnet och rörelser.

Vad är det bästa med att plugga på Karolinska Institutet?
– Att vi har så otroligt många duktiga föreläsare. Det är kul och givande att gå på föreläsningar, undervisning och seminarier som hålls av författarna till kurslitteraturen. De som undervisar oss är många gånger de bästa på det de gör och det känns inspirerande och kul. Man får lite extra energi till att göra bra ifrån sig då. Jag har haft så många givande diskussioner och fått så bra svar på mina frågor under utbildningens gång!