Granskning online av CV, LinkedIn-profil eller ansökningsbrev

This page in English

Få återkoppling på ditt CV, ditt ansökningsbrev eller din LinkedIn-profil och konkreta råd om vad du kan förbättra.

Karriärservice i samarbete med Cruited erbjuder dig som är student, doktorand eller forskare vid Karolinska Institutet möjligheten att kostnadsfritt få en granskning. Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Granskningen görs online av Cruiteds jobbexperter.

Erbjudandet gäller 100 granskningar, så vill du bli en av de som får ta del av erbjudandet behöver du med din ki-adress så förmedlar vi den kod och länk som du behöver för att genomföra en beställning av en granskning hos Cruited. Koden ska vara nyttjad senast 31 dec 2017. Om du har en kod sen våra tidigare kampanjer i år men ännu inte löst in den så är det dags. Samtliga koder uppehör att gälla den 31 dec.

ANMÄLAN STÄNGD - antalet koder är slut

Eftersom antalet är begränsat är det först till kvarn som gäller. Om intresset är stort kommer vi att se över möjligheten att erbjuda granskning online fler gånger.

I samarbete med:

DoktorandKarriärMasterprogramPostdoktorStudent