Bättre hörande genom teknik, medicin och pedagogik

Shaima Tayib, student på Audionomprogrammet:

När man väl kommer ut på praktiken och får använda sig av all teori man har lärt sig så vill man aldrig lämna sjukhuset utan bara fortsätta att ta emot patienter. Att få träffa patienter och kunna hjälpa dem, det är en helt obeskrivlig känsla.

Så vill man aldrig lämna sjukhuset utan bara fortsätta att ta emot patienter

Jag kommer ihåg när jag en gång tog emot en patient som inte behärskade språket. Hon var ganska nedstämd när hon kom till undersökningen, men jag såg till att använda mig av kroppsspråk och att hela tiden ha ögonkontakt för att få henne att känna att språket inte utgjorde några problem. Efter undersökningen så gick hon ut med stort leende på läpparna som bara förgyllde min dag ... Praktiken har lärt mig att vara professionell genom att visa respekt, värme, tolerans och att vara nyfiken och kreativ, öppen och ansvarsfull. Man försöker göra sitt bästa för att kunna ta hand om och ge patienterna hjälp i världsklass varje gång.

AudionomprogrammetStudent