Arash Asgari, student på tandläkarprogrammet

Student på TandläkarprogrammetDet finns många utbildningar som är helt teoretiska men personligen är det inget för mig. Det jag gillar med Tandläkarprogrammet är det här kliniska, att vi kombinerar teoretisk vetenskap med praktiskt arbete. Det vi läser i böcker och lär oss på föreläsningar tillämpar vi sedan på kliniken, och det tycker jag är roligt. Man kan säga att vi är en sorts hantverkare, fast med en stor naturvetenskaplig grund.

Vi har patientkontakt redan tidigt under utbildningen och det tycker jag är bra. Det ger dig snabbt en känsla för om det här är ett yrke som passar dig, och för egen del har utbildningen varit över förväntan.

Jag gillar KI och trivs jättebra, det finns en anledning till varför jag har flyttat hit och valt att stanna kvar. Att man dessutom omges av så fina kurskamrater och lärare är en av de största anledningarna till att jag, precis som så många andra, trivs så bra på ”Käftis”.

Tandläkarprogrammet