Ansök om stöd när du studerar med funktionsnedsättning

Karolinska Institutet erbjuder olika pedagogiska stödåtgärder för dig som är student med varaktig funktionsnedsättning. Stödet som erbjuds beror din situation och är till för att underlätta dina studier. Här kan du läsa om hur du gör för att ansöka om stöd när du studerar på KI.

Så här ansöker du om stöd:

1. Skicka in ansökan och intyg via Nais

Logga in på Nais webbplats. Fyll i webbformuläret med dina personuppgifter och bifoga dina intyg eller dokument som visar att du har en varaktig funktionsnedsättning. Skicka din ansökan.

2. Boka tid med KI:s samordnare

När du har fått en bekräftelse på att din ansökan tagits emot, är du välkommen att boka tid för ett personligt möte med KI:s samordnare för studenter med funktionsnedsättning.

Frågor om pedagogiskt stöd på KI?

Har du frågor eller funderingar kan du mejla till KI:s samordnare på funkis@ki.se

Samordnare för studenter med funktionsnedsättning

Tina Teljstedt

E-post: funkis@ki.se
Besöksadress: Student- och karriärservice
Berzelius väg 3, 5 tr.

Om att studera med funktionsnedsättning

Här kan du läsa mer om att studera med funktionsnedsättning, vilka andra stöd som finns på KI och vad du själv kan göra.

Tillfällig skada eller sjukdom?

Om du inte har en varaktig funktionsnedsättning utan en tillfällig skada eller sjukdom omfattas du inte av särskilt pedagogiskt stöd. Kontakta studievägledaren på din institution.

FunktionsnedsättningStudievägledning