Minnes- och hyllningsgåvor

Minnesgåva

En minnesgåva är ett fint sätt att hedra en bortgången vän eller släkting. Karolinska Institutet har fonder för många angelägna medicinska ändamål.

Om du önskar skänka en minnesgåva till forskningen vid Karolinska Institutet så gör du det enklast genom att sätta in önskat belopp på bankgiro 5310-6217. Du kan ange önskat ändamål på inbetalningen. Om gåvan avser en minnesgåva och du önskar att vi sänder ut ett minnesblad, så anger du även detta på inbetalningen.

Har du frågor angående fonderna eller önskar mer information om minnesgåvor är du välkommen att kontakta oss på Development Office. Du kan även ge din minnesgåva via webben.
 

Hyllningsgåva

En hyllningsgåva till Karolinska Institutet är ett uppskattat sätt att gratulera någon närstående på högtidsdagen. Vi skickar då ett gåvogram med din personliga hälsning direkt till jubilaren, eller den adress du anger. Karolinska Institutets bankgirokonto är 5310-6217. Ange adress på inbetalningskortet, i meddelanderutan när du skänker gåvan på webben eller kontakta oss på Developmen Office. Du kan även ge din hyllningsgåva via vår webbbutik.

Development Office

E-post: development-office@ki.se
Adress: Karolinska Institutet
Development Office
171 77 Stockholm
Besöksadress: Nobels väg 6, Solna

Länkar