Medlemskap i KI Alumni & Friends

This page in English

Håll kontakten med Karolinska Institutet! Gå med idag och anslut dig till ett nätverk med över 15 000 alumner världen över.

Hur du blir medlem

Skapa din personliga alumnsida genom att registrera dig med LinkedIn eller din mejladress.

Gå med i Alumni & Friends nu

På den här sidan kan du fylla i dina kontaktuppgifter och ange på vilket sätt du vill ha kontakt med oss.

Läs mer om att logga in på din alumnsida

Vem kan bli medlem

KI Alumni and Friends välkomnar alla som vill hålla kontakten med KI, såväl alumner som vänner.

ALUMNER är: Personer med examen från något av KI:s utbildningsprogram, såsom kandidat-, masters- och doktorandutbildning, forskarassistenter och utbytesstudenter.

VÄNNER är: Anställda, forskare, KI-anslutna, medarbetare och andra som har intresse i KI.

Varför bli medlem

• Medlemskapet är gratis
  • Hålla dig uppdaterad om KI:s senaste nyheter och utveckling
  • Utveckla ett globalt kontaktnät med KI alumner

Uppdatera din kontaktinformation

Har du flyttat? Vill du ändra dina prenumerationer? Logga in och ändra dina preferenser idag!

Logga in på din alumnsida

Alumn