This page in English
Laddar profil information

Om mig

Jag arbetar för närvarande 20% och kommer vara tillgänglig via email och bokade telefonmöten - välkommen att kontakta mig på email för hjälp med HR-frågor enligt nedan!

Jag arbetar med HR-frågor på institutionen för fysiologi och farmakologi. Min roll är att stötta ledning och personal med frågor om anställning, avtal och organisationsfrågor. 

I mitt arbete ingår bland annat arbetsmiljö, arbetsrätt, frågor om anställning och personalekonomi. Jag handhar specifikt frågor om Primula gällande lön, friskvårdsbidraget och email-funktionssystemet KIMKAT. Man kan även kontakta mig för att få svar på frågor om pension, sjukfrånvaro och semestrar. 

Jag tar även hand om institutionens diarium och arkiv gällande anställningar och övriga personalspecificerade dokument. 

Kontakta mig 

Du som forskargruppsledare kan kontakta mig vid frågor om lön och anställning, arbetsrätt och pension samt vid arbetsmiljöfrågor. 

Som anställd kan du kontakta mig vid frågor om lön, semestrar, sjukfrånvaro, ledigheter och arbetsmiljöfrågor. 

Som doktorand kan du kontakta mig vid frågor om ditt kontrakt samt när du disputerar, då jag kommer att hjälpa dig och din gruppledare att betala ut den ersättning som din opponent ska få. 

Övrigt

Jag arbetar också som personalhandläggare i den administrativa enheten på Komparativ medicin, Karolinska Institutet. 

Utbildning

  • Gymnasieutbildning på Katedralskolan, Skara, Medie- och kommunikationsprogrammet med kurser i Grafisk kommunikation, Skyltning och Fotografi (3 år)
  • Högskoleutbildning på Örebro Universitet, Örebro, Filmvetenskapliga programmet med extra kurser i Engelska, Pedagogik och Litteraturvetenskap (3 år)
  • Högskoleutbildning på Skövde Högskola, Skövde, Personal- organisation- och ledarskapsprogrammet med kurser i bland annat Psykologi, Arbetsrätt och Personalekonomi (3 år)

Länkar

Karta