Vill du engagera dig i eller stödja KI:s verksamhet?

Du som KI-alumn är väldigt värdefull för KI på många olika sätt, du är vår bästa ambassadör. Vi är mycket tacksamma för all hjälp och support vi fått från våra alumner under åren. Nedan ser du olika exempel på hur du som alumn kan engagera dig i KI:s verksamhet.

Programdirektor Tanja Tomson och alumn Chen Can vid en rekryteringsmässa i Kina.

Föreläsa för studenter eller bidra i arbetet med studentrekrytering?

Många av våra alumner föreläser vid olika karriärevent för studenter och doktorander och berättar om sitt yrkesliv. Är du intresserad av att veta mer om hur du kan bidra så kontakta KI Karriärservice.

Vill du berätta för presumtiva studenter om din studietid på KI och ditt arbete och delta vid rekryteringsmässor mm? Kontakta då våra studentrekryterare via: studievagledning@ki.se.

Stöd KI med en gåva

Vill du som alumn bidra med finansiellt stöd till utvecklingen av KI:s forskning och utbildning? Det finns flera sätt att stödja KI via gåvor. Med stöd från en engagerad omvärld har vi nått hit där vi är idag, men det finns givetvis mycket kvar att åstadkomma. För att kunna förverkliga våra visioner krävs det fortsatt målmedvetna satsningar på flera nivåer; forskning, utbildning, kunskapsspridning, nätverksarbete och finansiering.

Läs mer om våra donationer och hur du kan stödja KI.

Alumn