Karolinska Institutets examenshögtid (grundutbildning) 5-6 juni 2015

Fredag 5 juni

Filadelfiakyrkan, Rörstrandsgatan 5, Stockholm

10.00 – cirka 12.30
Optiker, Psykologer, Röntgensjuksköterskor, Sjuksköterskor, Tandhygienister, Tandläkare

15.00 – cirka 17.30
Arbetsterapeuter, Audionomer, Biomedicinare, Biomedicinska analytiker, Fysioterapeuter, Logopeder, Läkare

Generalrepetition för studenterna startar en timme innan ceremonin, dvs kl. 09.00 respektive kl.14.00

Ceremonin inleds med fanborg och procession där rektor, dekanus och samtliga studenter ingår. Rektor håller därefter ett välkomsttal och ceremonin fortsätter sedan med omväxlande underhållning, tal och grupper av studenter som får komma upp på scenen för att mottaga kuvert (välgångshälsning från rektor) samt ställa upp för gruppfoto.

Gäster:

Anmälda anhöriga med entrébiljetter är välkomna 30 minuter innan ceremonins början till Filadelfiakyrkan (fri placering)

Observera att anhöriga som kommer tidigare får vänta utomhus.

Klädkod: valfri vårdad klädsel

Allmänna transportmedel:

tunnelbana: åk till Sankt Eriksplan, pendeltåg: åk till Karlbergsstation. Se reseplanerare på www.sl.se för fler alternativ och tider

Examensmiddag

Lördag 6 juni

Stora Hallen, Nordiska Museet, Djurgården (OBS! endast för studenter som avslutar sin utbildning vid Karolinska Institutet som har anmält sig och köpt biljett)

Insläpp från kl. 19.00. Drink serveras från kl. 19.00. Trerätters middag från kl. 19.45. Dans till Blåslaget.

Klädkod: kavaj

Examensefterfest

Lördag 6 juni

Karolinska Institutets studentkårer inbjuder till efterfest på Medicinska Föreningen. Dörrarna öppnas kl. 22.00. Avgångsstudenterna kommer in gratis. För anhöriga kostar det 100 kr som betalas i entrén.

Klädkod: vårdad klädsel

CeremoniExamenHögtidStudent