Organisation och ledning, Institutionen för medicin, Huddinge

This page in English

Institutionen för medicin i Huddinge bedriver grundutbildning, forskarutbildning och forskning inom ett brett medicinskt verksamhetsfält, täckande samtliga internmedicinska specialiteter, infektion och hudsjukdomar.

Institutionen består av sju enheter med totalt närmare 60 forskargrupper, samt tre centrumbildningar. Vi ger också ett flertal kurser inom läkarprogrammet och bedriver omfattande forskning och utveckling kring medicinskt lärande. Vår vision är att vara ledande inom medicinsk forskning och undervisning.

Organisation

​Institutionen leds av prefekten, som vid sin sida har en ledningsgrupp. Institutionsrådet är rådgivande till prefekten. Det finns olika utskott, till exempel för forskarutbildning, grundutbildning, arbetsmiljö etc. Här finns också en gemensam central administration.

Organisationsschema, Institutionen för medicin, Huddinge

Institutionsledning