Josef Ragnarsson får Pedagogiska Priset vid Infektionskliniken

Publicerat 2017-05-30 15:13. Uppdaterat 2018-01-04 16:13

I syfte att stimulera läkare som utför god klinisk handledning av läkarstuderande på infektionskliniken, HS, införde Institutionen för medicin från hösten 2003 ett pedagogiskt pris. Studenterna får efter varje kurs nominera valfri handledare till priset.

Det pedagogiska priset har för VT 2017 tilldelats Josef Ragnarsson med motiveringen: "Kunnig och bra pedagogisk. Trevlig, lyhörd, skön och engagerar hela gruppen!"

Nominerade VT 2017 har varit:

Marcus Ahl, Helena Alpqvist, Anna-Mia Ekström, Simon Elveborg, Azadeh Eyahie, Gabrielle Fröberg, Anders Håkansson, Bibi Johansson, Olof Karlström, Johanna Kulin, Catharina Missailidis, Jakob Nilsson, Piotr Nowak, Åsa Parke, Jonas Sundén-Cullberg, Ida Söderkvist, Emil Thiman, Katja Wallander

Grattis Josef!