NyheterPå campus

Välkommen på vårens informationsmöten om nya Ladok

Publicerat 2017-03-16 10:11. Uppdaterat 2017-05-08 12:12This page in English
Personer framför dator

Genrebild från istock, med två personer framför en datorskärm

I oktober 2017 införs det nya Ladok-systemet på KI, och det nya systemet öppnar upp för nya användare som lärare, examinatorer, handledare och studenter. Vi välkomnar därför alla som arbetar med utbildningsadministration till vårens informationsmöten, där du får veta mer om hur det nya systemet påverkar dina arbetsuppgifter.

Under mötet kommer vi berätta mer om införandet på KI, visa relevanta delar i nya systemet samt ge möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Vårens möten kommer vara målgruppsanpassade, men är öppna för alla intresserade. Mötena hålls både i Solna och i Flemingsberg. Ingen föranmälan krävs.

Vårens informationsmöten

För grundutbildningsansvariga och programdirektorer:

• Onsdag 19 april, informationsmöte om nya Ladok, Flemingsberg
  • Onsdag 26 april, informationsmöte om nya Ladok, Solna

För handledare i forskarutbildning - OBS! Mötena är inställda

Mötena riktade till dig som är handledare för forskarstuderade är inställda, eftersom omfattningen för dig som användare i nya systemet kommer vara mycket mindre än vad vi tidigare uppskattat.
Du är dock självklart välkommen att delta på de andra informationsmötena om du ändå är intresserad av att få veta mer om nya Ladok.

• Torsdag 4 maj, informationsmöte om nya Ladok, Solna - INSTÄLLT
  • Torsdag 11 maj, informationsmöte om nya Ladok, Flemingsberg - INSTÄLLT

För lärare och examinatorer:

För utbildningsadministratörer och studierektorer:

Vad är nya Ladok och vilka kommer arbeta i nya systemet?

Alla lärosäten som idag använder Ladok ska byta till ett nytt Ladok-system. KI planerar att införa det nya systemet i oktober 2017. Då kommer lärare, examinatorer, handledare och studenter bli användare av nya systemet.

Marie Sandström Akram

Enhet: Avd. för utbildnings- och forskarutbildningsstöd
E-post: Marie.Sandstrom.Akram@ki.se

AdministrationOrganisation