Lansering av ”nya” ki.se/webbshop – samma adress men nytt sortiment och ny leverantör

Publicerat 2017-05-16 16:21. Uppdaterat 2017-12-04 10:34

Den 22 maj 2017 öppnar KI:s nya webbshop för presentartiklar och profilprodukter. På grund av arbetet inför lanseringen kommer den fysiska butiken i Aula Medica på Nobels väg 6 hålla stängt torsdag 18 maj – fredag 19 maj.

Leverantör

Ny leverantör för presentartiklar och profilartiklar är Master Design.

Sortiment

Den nya shopen kommer att ha ett mindre och mer levande sortiment jämfört med tidigare. Det innebär att vissa produkter kommer att finnas under begränsade perioder och att nya kommer in – naturligtvis kommer de mest populära produkterna alltid att finnas med. Vi börjar med ett bassortiment och utvecklar det därifrån. Kom gärna med förslag och önskemål på nya produkter. Se kontaktuppgifter till Master Design nedan.

Fysiska butiker på KI

Produkter ur sortimentet kommer även att finnas exponerade och till försäljning på campus:

• Receptionen i Aula Medica kommer att exponera produkter ur sortimentet och framförallt erbjuda försäljning av presentartiklar och representationsgåvor.
  • Medicinska bokhandeln i Solna kommer att erbjuda ett studentanpassat sortiment, framförallt en hel del profilkläder.
  • Harrys böcker i Flemingsberg kommer att erbjuda ett studentanpassat sortiment.

Två olika webbshopar samt byte av plattform

Master Design utvecklar just nu en ny uppdaterad plattform där Karolinska Institutet är pilotkund. Vi startar med Master Designs befintliga plattform men under andra halvan av 2017 kommer vi att byta denna till den nya plattformen med ännu bättre funktioner. Det kommer, av tekniska skäl, att finnas två webshopar i uppstarten – en för medarbetare vid Karolinska Institutet som köper varor i tjänsten, och en för privatpersoner. I den interna shopen, som avser varor som köps i tjänsten av KI-medarbetare, finns möjlighet till fakturering och i den externa shopen betalar man via Klarna.

Specialproduktion

Behöver du idéer till ett arrangemang eller en konferens finns Master Designs kreativa inhousebyrå på plats. De kan erbjuda både rådgivning och egen design. Master Design erbjuder även lagervaror från olika leverantörer runt om i världen. Alla leverantörer har undertecknat en Code Of Conduct. Master Design har en uttalad CSR-strategi och erbjuder även en utvald kollektion uppbyggd av varor med ett tydligt hållbarhetstänk.

E-post: ki@masterdesign.se
Telefon: Storkundssupport – Acki Nordin 08- 744 78 95 och Annette Lundell/Johansson 08-744 78 92.
Utställning och lager finns i Årstaberg
www.masterdesign.se