Friskvården Solna

This page in English

Vi erbjuder gratis träning för anställda på Loftet och i Lugna rummet. För studenter kan vi erbjuda plats på passen i Lugna rummet.

Loftet

Loftet är Friskvårdens gym för anställda. Här kan du träna i liten grupp, träna själv eller träna med FaR -fysisk aktivitet på recept. För att få access till gymmet behöver du delta i ett introduktionspass. Om du vill lära dig träna på Loftet är du välkommen till våra pass!

Lugna rummet

Här hålls öppna klasser i mindfulnessmeditation, qi gong och yoga. Du kan även boka rummet på våra öppna tider för egen träning.

Prioriteringsordning för Lugna Rummet

  1. Friskvårdens egna klasser och workshops (studenter och anställda)
  2. Andra bokningsbara klasser/kurser i Friskvårdens regi (studenter och anställda)
  3. Studenthälsans workshops och kurser
  4. Slutna grupper med egna aktiviteter

Om du vill använda rummet på egen hand hänvisar vi till de bokningsbara timmarna på schemat. För mer information om Lugna Rummet, kontakta Friskvården.

Tennis

Det finns två utomhusbanor. Banorna ligger på KI Campus Solna vid Granits väg 6. Öppettider: Mån-fre 07-22, lör-sön 09-22. Racket och bollar kan du låna hos Friskvården, Berzelius v 3, markplan. Tennisbanorna är öppna från april till oktober. Max 2 timmar/bokning och max 2 bokningar/vecka. Om du har frågor, kontakta Friskvården.