Dela med dig av din vardag på Instagram

This page in English

På KI:s officiella Instagramkonto @karolinskainstitutet delar medarbetare och studenter med sig av sin vardag på KI. Ansök om att bli KI:s instagrammare och berätta om din forskning, din verksamhet eller dina studier under en vecka.

Skärmbild från instagram, där en tandläkarstudent publiceratKI:s instagramkonto är vår medarbetar- och studentdagbok där vi visar bilder och filmer från vardagen på KI. Kontot administreras centralt av kommunikationsavdelningen, men är ett så kallat "stafettkonto” som lånas ut till medarbetare och studenter från olika delar av verksamheten.

Kontot är också en möjlighet för dig att nå ut i sociala medier till mer än 5000 följare, utan att behöva ansöka om ett eget konto.

Vill du ta över kontot under en vecka?

Som veckans instagrammare ansvarar du för att bidra med bild eller film samt en kort, beskrivande text. Materialet skickas till kommunikationsavdelningen som tar hand om publiceringen.

Du kan ta över kontot på egen hand eller tillsammans med din avdelning/grupp/institution.

Skicka din intresseanmälan till socialmedia@ki.se, där du berättar kort om dig själv och om vad du vill dela med KI:s följare på Instagram under en vecka.

Instagramtips

Känner du dig osäker på hur Instagram fungerar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med tips, råd och inspiration!