Boka utbildning - resultathantering i nya Ladok

Alla utbildningsadministratörer, på grund- och avancerad nivå, ska under våren 2017 utbildas i resultathantering i nya Ladok. Syftet är att ge tid till att arbeta fram nya arbetsrutiner inför övergången till nya systemet som sker i november 2017.

Boka utbildning i resultathantering

Boka din utbildning via bokningskalendern i Timecenter. Bokningskalendern går att klicka fram veckovis eller månadsvis. Du ser om utbildningen hålls i Solna eller Flemingsberg. Den första utbildningen ges 23 februari.

OBS! Om du bokar en utbildning i Solna som hålls i datorsalen ”Space” eller "Enter" når du denna genom Berzelius väg 3, 4 trappor: gå genom korridoren ända längst ner mot Retzius väg 16, ta trappan upp till vån 5 där datorsalen finns.

Nya systemet förändrar resultatrapporteringen

Nya Ladok medför flera skillnader, en av de större förändringarna är hur resultatrapporteringen går till. KI har fått en tidig version av nya Ladok redan där det är möjligt att redan nu lägga in resultat och signera betyg, samtidigt som datan sparas i vår befintliga databas. 

Lärare och examinatorer måste gå webbutbildning i nya Ladok

För att du som utbildningsadministratör ska kunna resultatrapportera, eller förbereda för lärare och examinatorer att rapportera och attestera i nya Ladok, krävs att lärare och examinatorer går en webbutbildning. Det är också viktigt att ni på er institution kommer överens om vem ansvarar för att rapportera in resultat.

Kontakt

Projektledare

Juni Francén Engdahl

Enhet: Avd. för utbildnings- och forskarutbildningsstöd
E-post: juni.francen.engdahl@ki.se