BASE Campus Flemingsberg

This page in English

BASE finns på Alfred Nobels allé 23 och är Friskvårdens bas i Huddinge. Här hittar stora ytor för fri rörelse, kunniga instruktörer och ett varierat utbud av pass.

Här har vi prioriterat utrymme för rörelse: välkommen att utforska ytorna i de olika rummen Free, Space, Mind och Strong. Läs mer om vår vision för BASE här! 

Kör en dansklass på måndagen, prova styrketräning på tisdagen, träna movement på onsdagen, kör en WOD på torsdagen, yoga på fredagen. Vi erbjuder pass 5 dagar i veckan som passar alla nivåer. Läs mer om passen.

För att komma in i gymmet krävs ett KI-kort. Läs mer om vilka passerkort som gäller på KI. Studenter har automatiskt access - skulle kortet inte fungera måste kortet uppdateras hos Infopunkten på KIB.

Vi är diplomerade för vårt dopingförebyggande arbete genom 100% ren hårdträning.

Gratis för studenter och anställda
Access via KI-kortet
Ordinarie öppettider: månd-fred 6.30-20, lörd 10-16. Klämdag: 6.30-17 Röda dagar: stängt. 
Stora ytor för rörelse i de olika rummen Mind, Free, Space, Strong
Ett varierat utbud av pass  ► se schema och boka pass online
Fri träning under öppettiderna - schemalagda pass har dock företräde till utrustningen
Instruktörer på plats 17-19
Cardiozon med roddmaskiner, speed fit löpband, cyklar, indoor walkers, pingisbord

Hälsopedagog

Elisabeth Svanfeldt

Telefon: 08-52486643
Mobil: 070 6076643
E-post: elisabeth.svanfeldt@ki.se

Om Base

Det känns självklart och viktigt att vi på Karolinska Institutet som forskar och undervisar i hälsans tjänst också ska ha en aktiv Friskvård. Vi ska vara föregångare när det gäller att värna om vår egen hälsa också. Svenskar sitter kanske mest i världen och ny forskning visar allt tydligare hur viktigt det är med avbrott för rörelse under arbetstid. Det främjar inte bara hälsan utan också kreativitet och effektivitet. Så glad jag blev av att se vår nya fina Friskvårdsavdelning! Där finns något som passar alla och plats för många! Mai-Lis Hellenius, professor Karolinska Institutet

 

Mai-Lis Hellenius, professor, Karolinska Institutet

 

Fysisk aktivitet