Anmälan Fokus på autism 2016

Fokus på autism hölls den 6-8 april i Aula Magna, Stockholms universtitet. Se föreläsningarna från konferensen på UR Play.

Pris

Ordinarie pris: Deltagande i konferensen kostar 3.863 kr inklusive moms (3.090 + 773 kr moms). I avgiften ingår kaffe alla tre dagarna, lunch mittendagen samt välkomstminglet första kvällen.

Reducerat pris: Ett begränsat antal platser för personer med AST-diagnos/anhöriga som är medlemmar i Autism och Aspergerförbundet, Autism och Aspergerföreningen Stockholm, Riksförbundet Attention eller Organiserade Aspergare finns till de som anmäler sig tidigt enligt först-till-kvarn-principen. Det reducerade priset är 1.931 kr inklusive moms (1.545 + 386 kr moms). I avgiften ingår kaffe alla tre dagarna, lunch mittendagen samt välkomstminglet första kvällen.

Betalning med kreditkort

Vi accepterar Visa och MasterCard. Kortbetalningen görs on-line i samband med anmälan. Bankerna har höjd säkerhet för e-handel med kort. Detta innebär att man måste aktivera en kod samt ha ett lösenord för att kunna betala med sitt kort på internet. Har du inte aktiverat Verified by Visa/MasterCard SecureCode, eller har frågor angående vad som gäller, kontakta din bank.

Betalning via faktura

Betala senast på fakturans förfallodag till Stockholms universitets bankkonto hos:

Swedbank, 105 34 Stockholm
Bankkonto: 890119243778462
Referens: 5964550/ditt fakturanummer
OBS! Eventuella bankkostnader står du själv (konferensdeltagaren) för. Konferensarrangören är inte ansvarig för identifiering av inbetalningar som saknar referens enligt ovan.

Avbokningsregler

Om du behöver avboka ditt deltagande i konferensen kan du göra det till och med den 6 mars 2016. En administrativ avgift på 200 kr debiteras för detta. Efter detta datum kan inga återbetalningar göras.

Anmälningsformulär

Anmälan är nu stängd. När du fyllde i anmälningsformuläret fick du en bekräftelse på din registrering till din e-post.

Sista anmälningsdag

1 mars 2016 (betalning med faktura)
21 mars 2016 (betalning med kort)

Frågor om anmälan och betalning

För frågor angående anmälan och betalning vänligen maila din fråga till Stockholms universitets Konferensservice, e-post: fokusreg@konf.su.se Konferensservice tar ej emot frågor via telefon.

Övriga frågor

Har du övriga frågor kontakta administratör Lisa Wilsson eller någon av medarrangörerna.

Neuropsykiatri