Gunnar Schulte och Vitezslav Bryja gästredaktörer för specialutgåva av British Journal of Pharmacology

Publicerat 2017-12-14 10:57. Uppdaterat 2017-12-15 14:38This page in English
Bildcollage Gunnar Schulte från FyFa vid KI och Vitezslav Bryja från Masaryk University

Gunnar Schulte från FyFa vid KI och Vitezslav Bryja från Masaryk University i samband med nyhet om att de agerar gästredaktörer för BJP specialutgåva (Vol. 174, Issue 24)

Gunnar Schulte och Vitezslav BryjaGunnar Schulte and Vitezslav Bryja

British Journal of Pharmacology publicerar i veckan en tematisk översikt med titeln “WNT Signalling: Mechanisms and Therapeutic Opportunities”.

Denna samling av översiktsartiklar från ledande forskare i fältet, är resultatet av ett WNT möte (EMBO Conference) som hölls vid Masaryk Universitetet i Brno, Tjeckien i September 2016, med det tydliga målet att överbrygga områden inom cell- och utvecklingsbiologi, onkologi, genetik och farmakologi.

Professor Gunnar Schulte, från Institutionen för fysioliogi och farmakologi vid Karolinska Institutet och ledamot i redaktionen för BJP agerar, tillsammans med Vitezslav Bryja (Masaryk Universitetet), som gästredaktör för specialutgåvan.