Akutmottagning

Till akutmottagningen är du välkommen med akuta problem och du kan bara boka tid via telefon. Vi är inte anslutna till Försäkringskassan.

Under sommaren sker en ombyggnation på kliniken, därför är akutmottagningen tillfälligt flyttat till Coronakliniken på plan 7, hiss C. Anmäl din ankomst i receptionen på plan 6 (hiss B) eller gå direkt upp till Coronakliniken. Följ de orange pilarna. Visa upp giltig ID-handling. Betalning sker endast i receptionen på plan 6. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och att det inte är tillåtet att ta med sig barn in på kliniken.

Hitta till oss

Information om hur du hittar till oss finns på sidan Hitta till tandvården på KI. Där finns även information om parkering.

Våra öppettider

Akutmottagningen är vanligtvis öppen mån-fre mellan klockan 08.00-12.00. Ibland är akutmottagningen stängd på grund av utbildning vilket uppdateras längre ner på den här sidan.

Våra telefontider för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30-09.00

Vid akuta besvär under de dagar vi inte har öppet hänvisar vi er till Vårdguiden på telefon: 1177 eller på nätet: 1177 akut tandvård

Planerade avvikande öppettider

Sommarstängt:  Akutmottagningen stänger vecka 27 (3/7) och öppnar åter igen vecka 32 (7/8). 

Kontakta oss

Telefon: 08-524 88 200 

Telefontid för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30-09.00

Priser

Om du är inskriven på skolan som patient betalar du max 300 kr per akutbesök. Är du inte inskriven som patient hos oss betalar du max 450 kr, kostnaden kan bli högre om du är i behov av protes.

Patientavgiften betalas med kort i kassan på plan 6.

Tandvård